Ledare och föreläsare

Anna Åkerlund

Anna Åkerlund brinner för att dela yoga som läkande verktyg för att hitta balans i dagens yangfokuserade samhälle. Med en bakgrund som före detta utbränd ekonom och övertränad långdistanslöpare som hittade tillbaka till livskraften genom yogan slår Annas hjärta extra hårt för återhämtande och terapeutisk yoga. Utbildad inom medicinsk yoga, hatha yoga, yin yoga och yoga therapy håller Anna yogaklasser på 4 studios i Stockholm. Förra våren startade Anna Blacklight Yoga Stockholm tillsammans med Danielle Liljeqvist, Stockholms första yoga i UV-ljus med kroppsmålning. 

Med intentionen att göra yoga mer tillgänglig för alla oavsett fysiska/mentala förutsättningar vill Anna skapa yogaupplevelser som går utanför boxen. Att släppa rädslor, prestationskrav och myterna om att yoga handlar om att kunna lägga benet bakom huvudet. Istället hitta lekfullhet och variation för att ta med yogan utanför mattan och in i livet.

Klass:

En mjuk start på dagen där du får landa i din kropp och öka cirkulationen på ett skonsamt sätt. MediYoga i kombination med Yin hjälper kropp & knopp att skapa utrymme i kroppens yin-vävnader som leder, senor, ligament och framförallt bindväven. En yogaform som förebygger stress, är välgörande för nervsystemet och hjälper oss att hitta balans i kropp och sinne. Vi rör oss långsamt i sittande och liggande positioner och klassen avslutas med en återhämtande vila.  

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *