Ledare och föreläsare

Peter Sjöstedt

Peter Sjöstedt jobbar för närvarande som familjebehandlare/kurator och har jobbat med människor på olika sätt sedan många år tillbaka. Peter jobbar även med healing, reiki och andlig healing samt vissa inslag av shamanism och ljudhealing via Indigo in making (www.indigoinmaking.com) Peter har utbildat sig som yogalärare via Vasishta yoga för lärare Saji i Indien. Där har Peter fått lära sig traditionell hatha yoga, vilket är den yoga han lär ut, Peter har nu kurser via Vyasa Maya yoga som är en del av hans företag.

Klass:

Traditionell hatha yoga & meditation – en klass där fokus kommer att ligga på att din kropp är ditt tempel. I klassen kommer det att ingå pranayama, mantran, meditation och klassiska yogapositioner. I slutet av klassen kommer Peter att spela på tibetanska ljudskålar för att få en skön avslappning i shavasana. Klassen är för både nybörjare och mer vana utövare.

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *