Ledare och föreläsare

Majja Lundh

Jag heter Majja Lundh, 28 år, är nybliven mamma till Mira (född i Januari) och är tillsammans med mannen även familjehem åt en 6årig virvelvind. Bosatta vid en skogskant i Hallsberg njuter vi av mycket frisk luft och rörelse. Jag är utbildad sjukgymnast och genomför våren 2017 min yogalärarutbildning med Auhentic Flow Tribe. Jag har förmånen att få jobba heltid med framförallt yoga och möter fantastiska människor på mattorna i Hallsberg, Laxå och även på stranden i Portugal då jag jobbar med Springtime Travels som dans- och yogainstruktör på deras träningsresor. Tillsammans med en kollega driver jag företaget HELA- hållbar hälsa tillsammans och ordnar olika typer av träningsevent och camps både sommar- och vintertid i Örebro-trakterna. Jag har en stor kärlek till ord, vilket säkert märks på mina klasser, där jag både instruerar och reflekterar mycket verbalt, och även det skrivna ordet då jag bloggar på tidningen YogaWorld och skriver under rubriken ”Vardagsyoga”.

Klass:

I min klass kommer ni möta framförallt flödande yoga men också inslag av dans. Ord, asanas, och musik får inspirera flödet. Intentionen i klassen är ”Happiness is an inside job” och rörelser kommer sammanvävas med yogisk filosofi och berättelser. Det är en lekfull klass för alltifrån nybörjare till vana yogis med lite mer fart och energi, om än i mjukhet.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *