Ledare och föreläsare

Lin Holmquist

Lin Holmquist startade sin resa djupt i de Värmländska skogarna, genom shamanismen fick hon tillgång till trädens, djurens och sjöarnas språk. Under sin första graviditet började hon utöva yoga och utövandet gav henne en smärtfri förlossning och inspiration att söka djupare kunskap om kropp och själ i Indien. Hon är utbildad yogalärare, yogaterapeut och avancerad meditationslärare och har varit verksam som yogalärare i 13 år, både i Sverige och internationellt. Hennes ständiga sökande på fördjupad kunskap ledde till tantran – yogans ursprung och idag jobbar hon som terapeut och ledare av tantriska kurser.

Klass:

Idag har hon utvecklat en yogastil – Kundalini Shakti Yoga där du guidas att öppna upp för livskraften och uppvaknandet.  Lin är en entusiasmerande och kunnig lärare som guidar dig in i din egen kropp och ut i själens oändlighet. Hon leder Ängsbacka yogafestival, tantrafestivalen och internationella kurser och retreats och hennes drivkraft är en värld i öppenhet, kärlek och acceptans.
www.theartoflove.nu
 www.my-yoga.guru

Foto: Lasse Persson

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

 

 

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *