Ledare och föreläsare

Elin Duberg

Elin har lett yogagrupper i över tio år och haft både barn- och vuxna  i yoga, dans och annan gruppträning på gym runt om i Sverige.
Hennes pass förmedlar rörelseglädje och lugn. Det är mjukgörande pass för flexibilitet, balans och inre styrka.
Efter studier i mänskliga rättigheter och interkulturell pedagogik har hon börjat jobba i grundskolan och startat sin egen yogastudio med yogakurser, massage och gongkvällar i Nora under namnet My Own Yoga.
Elin är även utbildad inom Soundhealing och MEM yoga av Gongmästarna Tom Soltron, Polen,  Abby Del Sol, Argentina och Karin Gibson, Sverige.

Klass:

Ljuden omkring oss påverkar oss dagligen och s.k. Soundhealing visar i fler och fler studier och sammanhang på markanta positiva effekter på hjärna och kroppens läkningsförmåga. Något som använts flera tusen år tillbaka i öst, precis som yoga, meditation m.m. Nu växer även denna rörelse i Sverige! Under Elins pass bjuds det på ett smakprov av detta!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *