Okategoriserade

Örebro Hälsokavalkad 25 maj!

På Kristi himmelsfärd, torsdagen den 25 maj, anordnas det en Hälsokavalkad på Kulturhuset Scenit i Örebro.  Vi bjuder in till en dag full med yoga, dans, föreläsningar och workshops, tillsammans med yogalärare, forskare, läkare och inspiratörer. Allt för att skapa en fin brygga mellan yoga, vetenskap och hälsa och för att bjuda in till en hejdundrans må bra-dag! Välkomna!!

Ashtanga – Carinne Lancereu, Traditionell Hatha yoga &  meditation – Peter Sjöstedt, Vinyasa flow – Elin Sandberg, Dans – Anna Duberg, Kundalini shakti yoga – Lin Holmquist, MEM Yoga; Restorative yoga & soundhealing – Elin Duberg, Hatha yoga – Jenny Wallgren, Hatha yoga/dans – Maja Lund, Bollywood och traumaanpassad yoga – Josefin Wikström

 

Föreläsare;
Kirill Lobin psykiatriker– kost och psykisk ohälsa
Anna Duberg medicine doktor och fysioterapeut – fysisk aktivitet och hälsa
Malin Enarsson masterexamen i medicin –  vardagsmotion, kost och hälsa
Elin Sandberg mastexamen i medicin – Yoga och medicin
 

 

 

 

Fler programpunkter kommer, reservation för ändringar

 

Passa på att köpa biljett för earlybirdpris, endast 450kr fram till 1 maj! Inbetalning sker via swish eller bankkonto. Lämna namn, telefonnummer och mailadress.

Fullständigt program släpps på hemsidan i början av maj. Du som har anmält dig får programmet på mailen. Fram tills dess presenterar vi föreläsare, ledare och deras programpunkt här på hemsidan så håll utkik!

Swish: Mariah Levicsek, 070-3553099

För frågor och om du inte har swish maila mig på mariah.levicsek@gmail.com

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *